Vi är stolta över att kunna presentera våra senaste produkter. Efter önskemål har vi framställt en lyxigare tekaka med handskalade räkor, en smörgåstårta för fyra personer i samma utformning med tillägg av dillapplicering runt om samt en laxbakelse med handskalade räkor och rökt lax.
 
För att även kunna erbjuda något för er som är i farten finns nu även 3 sorters wraps att testa. Vi introducerar till en början smakerna Pulled pork, Skagenröra och Kyckling/Bacon.

Räktekaka Lyx

300 gram med handskalade räkor.

Smörgåstårta 2

Handskalade räkor 1 kilo ca 4 port

Laxbakelse

300 gram med handskalade räkor och rökt lax.

Välj och vraka bland våra smörgåstårtor beroende på smak och storlek på sällskap. Vi använder oss av två fyllningar, den ena består av räksallad med champinjoner och den andra av fruktsallad. Dessa två används i alla produkter förutom följande artiklar:

Vegetarisk och nr 4 och 7 skinka/rostbiff har fruktsallad i båda lagren.Lyxtårta nr 4 och 7 har skagenröra i ena lagret och fruktsallad i det andra. 
 
Smörgåstårta 1 och 2 serveras med ost runt om och de övriga med sallad, men om önskningar finns så går det att få sallad även på Smörgåstårta2. Nytt för i år är att dilldekoration även finns som alternativ runt om tårtorna.

Laxbakelse

Laxbakelse med handskalade räkor och rökt lax.

Smörgåstårta 1

Till 2 personer. Vikt ca 700 gram. Garneras med räkor och grönsaker. Finns även utan skaldjur och då är det skinka på istället.

Smörgåstårta 2

Till ca 4 personer. Vikt ca 1 kg. Garneras med alternativen räkor (se bilden),räkor/lax, räkor/rostbiff samt räkor/skinka . Kan även fås med sallad runt istället för ost.

Nyhet!Smörgåstårta med handskalade räkor samt dill runt.

Smörgåstårta 3

Garneras med alternativen räkor, räkor/lax, räkor/rostbiff och skinka/räkor.

Smörgåstårta 5

Till ca 20-25 personer. Vikt ca 5,5-6 kg. Garneras medalternativen räkor, räkor/lax (se bilden), räkor/rostbiff, skinka/räkor.

Smörgåstårta 4 & 7

Skinka/rostbiff 4:an är till ca 10 personer. Vikt ca2,5 kg. 7:an är till ca 25 personer. Vikt ca 7 kg. Tårtan är helt utanskaldjur. Med fruktsallad som fyllning i båda lagren.

Smörgåstårta 4 & 7

Lyx 4:an är till ca 8-10 personer. Vikt ca 2,3 kg. 7:an (se bild) är till ca 20-25 personer. Vikt ca 7 kg. Garneras med räkor, kräftstjärtar och rökt skinka. Ena fyllningen består av skagenröra och den andra med fruktsallad.

Nedanföljer vårt utbud av baguetter, tekakor, frallor och landgångar. 

Nyhet!Nu har vi en Lyxtekaka med handskalade räkor!

Nyhet!Nu säljer vi 3 sorters Wraps, Pulled Pork, Skagenröra och Kyckling/Bacon.

Tekakor

Det finns tre olika tekakor att välja mellan: Räkor Köttbullar och rödbetssallad,rostbiff och potatissallad. Finns även som säsongsvara, se under fliken Säsongsvaror!

Landgångar

Det finns tre olika landgångar att välja mellan: Deliktesslandgång (bilden),Vegetarisk landgång, Gourmélandgång. För Gourmélandgången krävs en beställning på minst 10 st. Finns även som säsongsvara, se under fliken Säsongsvaror.

Baguetter

Det finns nio olika baguetter att välja mellan:
 
Kebabröra
Rostbiff/potatissallad,
Skinka/ost- röra,
Skinka/ost- naturell, Köttbullar/rödbetssallad,
Skagenröra
Ägg/Räkbaguette
Kyckling/Baconröra
Salami/Brieost
 
Nu har vi nya baguetter från Urshultsbagarn!
Vi har också enCiabata med lufttorkad skinka och briesost

Sandwichar

Sandwich med skagenröra/Sandwich med ägg och bacon
Vikt: 200 gram.
För en person.
Vi har även grova och ljusa frallor. De ljusa frallorna finns med Ost,Ost/Skinka. De grova frallorna finns med Ost och Salami/Brieost.

Wraps

Nyligen fick vi även in wraps I sortimentet. De tre smakerna vi erbjuder är: Pulled pork, Skagenröra och Kyckling/Bacon.

Här är vårt utbud av pastasallader och grönsallader.

Pastasallader

Italiensk pastasallad, ca 400gr. 
 
Grekisk pastasallad med Vitlöksdressing, ca420gr. 
 
Lax / kräftstjärtar, ca 350gr. 
 
Räkor/Tonfisk med Rhode Island, ca 420gr.  
 
Kyckling/Tandori med Mango/Currydressing, ca420gr. 
 
Räkor/Rhode Island, ca 420gr. 
 
Ost och skinka/Rhode Island  ca 420gr.
 
Pastasallad Kassler ca 420gr.
 
Pastaröra Skagen ca 420gr.
 
Pastaröra Kyckling/Bacon ca 420gr.

Bulgursallader

Kyckling/Bulgur med Mango/Currydressing, ca 420gr. 
 
Räkor/Bulgur med Rhode Island, ca 420gr.

Grönsallader

ca 320 gram. 
 
Räkor/Rhode Island 
 
Kyckling/Mango och Currydressing
 
Tonfisk/Rhode Island
 
Caesarsallad/Vitlöksdressing

Vi erbjuder 7st olika konstellationer av plankor, samtliga med säsongsskiftande frukter, två sorters ostar och digestive kex. Som tillbehör får kunden själv välja mellan potatissallad eller vår egengjorda potatisgratäng.

Beställning av antingen planka, festfat eller pastafat måste uppgå till minst 6personer.

Just nu rekommenderas“Studentplankan” som finns tillgänglig hela sommaren. Den snyggt upplagda Studentplankan innehåller grillade kamben, grillade revben och grillad fläskfilé. Frukter på plankan är melon, vindruvor och jordgubbar. Det ingår även barbequesås och bearnaisesås.

Fågelplanka

Grillad kycklingklubba och kycklingfilé

Fiskplanka

Kallrökt lax, laxpaté och räkor

Köttplanka

Rökt skinka och grillad rostbiff

Gourméplanka

Grilladfläskfilé, nötpastrami och kassler.

Grekiskt festfat

Grekisk färsbiff, kycklingspett, oliver, salladsost, soltorkade tomater, cocktailtomater, tzatziki. druvor, melon och sallad.

Pastafat

Uppläggning av pasta med alternativen grekiskt med tzatziki, kyckling med vinägrett eller räkor med rhode island-dressing.

Student/Sommarplanka

Studentplankan innehåller grillade kamben, grillade revben och grillad fläskfilé. Frukter på plankan är melon, vindruvor och jordgubbar. Det ingår även barbequesås och bearnaisesås.
Säsongsvara!Finns hela sommaren.